Софтуер

SAS има два нови партньора у нас

Computer World

Тихомир Иванов

Никос Пепас, управител на SAS за Гърция, Кипър и БългарияДоставчикът на софтуер за бизнес анализи SAS Institute вече има два нови партньора у нас – Mellon Bulgaria (Мелон България) и Global Consulting (Глобал консултинг). Това обяви Никос Пепас, управител на SAS за Гърция, Кипър и България, по време на 15-ия финансов ИТ форум „Технологичната еволюция на финансовия свят“, организиран от ICT Media и ISACA – Sofia Chapter на 25 април в София.

„Вярваме, че това събитие е отлична възможност да срещнем хора от българските организации с професионални интереси към горещите тенденции в бизнес технологиите и да установим стабилни и ползотворни отношения с тях – каза Никос Пепас. – В България вече започнахме да изграждаме партньорската си мрежа. Стратегията ни не е да създадем масивна партньорска мрежа, а да установим сътрудничество с няколко селектирани партньора, които имат капацитета и уменията да предложат бизнес стойност на българския пазар. Вече си партнираме с Mellon Bulgaria като разширение на сътрудничеството ни с Mellon в Гърция, а също така и с Global Consulting. Тук сме, за да останем, за да растем, за да инвестираме в България. Вече с Global Consulting работим интензивно по инвестиционните си планове и възможно най-скоро ще ги представим пред новото правителство.“

В допълнение Никос Пепас заяви, че миналата година SAS е увеличила с 28,8% приходите си в Гърция и Кипър, а преди два дни е получила награда за най-добър работодател в Гърция. Компанията има най-висок резултат сред работодателите с между 20 и 49 служители в Гърция, които са се включили в конкурса Best Workplaces in Greece for 2013 на Great Place to Work Institute Hellas. Миналата година SAS зае второто място в същата класация.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X