Софтуер

Avaya обнови комуникационната платформа Aura Conferencing до версия 7.0

Computer World

Компанията Avaya обяви пускането на седмата версия на решението Aura Conferencing. То е предназначено за организиране на съвременните бизнес комуникации и позволява да се извършват оптимизирани процеси по обслужване на клиентите във всяка точка по света.

Представеният от разработчика инструментарии поддържа унифицирани мултмедийни онлайн сесии на компютри, таблети и смартфони. Базирана на основата на архитектурата SIP Avaya Aura, платформата Aura Conferencing 7.0 осигурява на организациите аудио- и видеоконференции, многорежимно взаимодействие, а също и оперативен обмен на файлове и документи с поддръжка на консолидирани персонални и корпоративни директории.

Сред особеностите на обновеното решение са: поддръжката на 7500 активни конферентни сесии, функция за транслация на HD видео, идентификация на участниците и понижение на околния шум, мащабируемост и ниво на безопасност, съответстващо на нуждите на корпорациите, придържащи се към ИТ политиката BYOD (Bring your Own Device).

В състава на комплекса Avaya Aura Conferencing 7.0 е включен механизъм за автентификация на потребителите и кодиране на данни, изключващи неоторизиран достъп към инфраструктурата на системата и прослушване на трафика от трети лица. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X