Софтуер

Излезе бета версията на BGmaps за Android

Computer World

Вече в Android Market е налична за сваляне безплатната бета версия на BGmaps за Android, съобщиха днес от Datecs. Приложението е само на български и изисква връзка с интернет, но за да пести трафик, то запазва видяните карти. Наличните карти включват всички български градове, както и голяма карта на България.

BGmaps за Android

С приложението хората могат да търсят адреси в градове и местоположение на други населени места, като при изписването на адрес помощ оказва функцията за автоматично довъшване на текста. Също така приложението показва полезни обекти – заведения, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.

С включен GPS и/или безжична мрежа пък потребителите могат да видят и къде са върху картата в момента.

Нова за всички потребители на различните версии на BGmaps, включително за Android, е възможността самите те да добавят обекти върху картата, които да се показват на всички потребители, както в приложението за Android, така и в www.bgmaps.com.

В раздел Моите места хората могат да записват избрани точки на картата, които да ползват лично или да споделят с другите през Facebook, мейл и др.

В раздел Моят град потребителите имат възможността да изпратят до дадена община съобщения за проблеми и нередности. Могат да видят и всички съобщения от общината и изпратените сигнали до нея.

BGmaps за Android изисква регистрация чрез имейл адрес или Facebook. Регистрацията позволява използването на „Моите места” и „Моят град” и въвеждането на нови публични обекти в BGmaps.

Важно е потребителите да имат предвид, че BGmaps за Android изисква SD карта.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X