Софтуер

MWC 2012: Adobe Photoshop Touch за iPad вече е в App Store

Computer World

В онлайн магазина App Store на Apple вече е налично за сваляне приложението Adobe Photoshop Touch за iPad 2. Новината бе съобщена на Световния мобилен конгрес (MWC 2012), който се провежда между 27 февруари и 1 март в Барселона.

Photoshop Touch, което първо излезе за Android, е второто приложение от семейството Touch Apps на Adobe, което компанията пуска за iPad. Първото бе Adobe Ideas, като то също първоначално дебютира за Android. Останалите четири програми от линията Touch Apps – Adobe Collage, Adobe Debut, Adobe Kuler и Adobe Protoзасега са налични само за Android, но се очаква да се появят и техни версии за iPad навреме за дебюта на Creative Suite 6 и Creative Cloud през първата половина на тази година.

Photoshop Touch дава на потребителите възможността да наслояват множество изображения, да коригират, да оцветяват, да нанасят артистични ефекти и пр. Инструментът Scribble Selection позволява извличането на обекти от изображение. От Adobe твърдят, че с помощта на технологията Refine Edge е лесно очертаването дори на трудни за селектиране обекти.

Adobe Photoshop Touch е налично в iTunes App Store за $9,99. Приложението работи на iPad 2 с iOS 5.

Digital Arts Magazine

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X