Софтуер

Intuit обяви QuickBooks 2012 със Salesforce.com add-on

Computer World

QuickBooks 2012, новото издание на счетоводния софтуер на Intuit за малки и средни предприятия (МСП), ще бъде официално наличен от 26 септември, а кутийни копия на програмата ще се появят във веригите за продажби на 9 октомври, компанията обяви на 6 септември.

Intuit обяви QuickBooks 2012 със Salesforce.com add-onНовата версия идва с редица функции, които адресират всичко от отчетите и следенето на лийдовете на продажби до групово фактуриране и създаване на списъци за отчитане и контрол на работното време за множество потребители. Intuit също така обяви нов QuickBooks add-on за синхронизиране на данни с облачната CRM система на Salesforce.com.

Ключови нововъведения в QuickBooks 2012 по отношение на отчетността са календарният преглед, който предлага бърз поглед върху предстоящите събития (например задачи, крайни срокове и пр.), възможността за споделяне на кустомизирани отчети с други потребители в онлайн библиотека и възможността за прилагане на съществуващо Excel форматиране върху обновени експорти на данни.

Нов лийд център позволява на клиентите на QuickBooks да съхраняват основни CRM данни за лийдове на продажби. QuickBooks 2012 също така добавя документен център за управление на контакти, фактури и други електронни файлове, свързани с транзакции. Premier изданието на QuickBooks 2012 включва инвентарен център (Inventory Center) за централизиране на свързаните са инвентара задачи.

QuickBooks 2011 дойде с групово фактуриране за рутинни артикули, а Premier версията на QuickBooks 2012 разширява тази функция към билинга на време и разходи. Всички варианти на новото издание обаче позволяват груповото създаване на списъци за отчитане и контрол на работното време за множество потребители.

QuickBooks 2012 Pro е с препоръчителна цена от $230, а за Premier версията цената е $400.

PC World САЩ

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X