Софтуер

БОННЕР е най-новият SolidWorks клиент на DiTra

Computer World

Най-новият български потребител в базата на DS SolidWorks Corp. е фирма БОННЕР, разположена близо до Карлово, съобщиха от DiTra, CAD/CAM център на TechnoLogica.

БОННЕР

БОННЕР ще използва новозакупените седем работни места на SolidWorks в своята инженерингова дейност, свързана с осъществяването на комплексни решения по проектиране и изграждане на технологично оборудване на предприятия от хранително-вкусовата промишленост и фармацевтиката. Наред със средствата за проектиране, компанията се сдобива и с множество лицензи на SolidWorks Enterprise PDM за цялостно управление на инженерните данни и проекти.

След като натрупа ценен опит в реализацията на PDM решения, екипът на DiTra има амбицията да направи бързо и успешно внедряване, с което да допринесе за оптимално управление на инженерната дейност на фирмата.

БОННЕР произвежда машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост и хигиенно оборудване от неръждаема стомана за ХВП и фармацевтиката. За месопреработвателната промишленост доставя, монтира и обслужва машини от водещи в бранша фирми.

Компанията разполага с голяма производствена база, притежава машини и съоръжения за механична обработка на ротационни и призматични детайли, оборудване за обработка на листов материал и заваръчна техника от най-висок клас за неръждаеми стомани, въглеродни стомани и цветни метали. Тя осъществява също конструиране и изработка на електрически и електронни управления на ниво програмируем контролер.

 

Предстоящ семинар на DiTra и Delcam 

 

И тази пролет DiTra ще организира специализиран семинар за продуктите на Delcam. Новото тази година е мястото – Пловдив, хотел Novotel Пловдив. Там ще бъдат представени и демонстрирани водещи технологични средства на Delcam – PowerMILL, FeatureCAM, Delcam for SolidWorks и др. Ще участват мениджъри и експерти от Delcam UK и CAM специалисти от екипа на DiTra. В програмата ще се включат и водещи производители на NC машини и потребители на Delcam.

 

DraftSight за Linux

 

Както повечето посветени в областта на чертожните системи вече знаят, DraftSight е професионален клас отворен 2D CAD продукт за създаване, редактиране и разглеждане на DWG файлове. Наред с вече съществуващите версии за Windows и Mac, софтуерът на Dassault Systemes вече е наличен и във вариант за Linux.

DraftSight е лесен за използване и достъпен за безплатно изтегляне и активиране от професионалисти, студенти и преподаватели.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X