Софтуер

10 добри приложения за контакти и обаждания

Computer World

 

Тук ще ви представим една компилация на PC Advisor (Великобритания) от любимите на мобилни, уеб и десктоп приложения за контакти и обаждания на екипа на изданието. Сред тях са приложения за Android, BlackBerry и iOS.

BeejiveIM

позволява едновременният чат в AIM, Facebook, GoogleTalk, ICQ, Jabber, MSN, MySpace и Yahoo. Струва $10 за едно устройство и $15 за преносим лиценз. Предлага се 30-дневна пробна версия.

С BlackBerry Messenger

бързо и лесно се общува с други потребители на BlackBerry. Използвайки своя уникален BlackBerry PIN, човек може да добавя приятели и след това да чати с тях или да разменя изображения, клипове и детайли относно местоположение. Приложението е безплатно.

Bump

се определя от екипа на PC Advisor като „едно от най-находчивите приложения, които някога сме виждали“. То позволява на двама души физически да доближат смартфоните си, за да обменят контакти, медия и отбелязвания (bookmarks), както и да инициират свързване в социални мрежи или чат сесии. Това става като GPS технологията на всеки от телефоните засича другия и след това се установява уеб връзка, за да се споделят данните. Приложението е безплатно.

Crunch SMS

е програма за кратки съобщения за BlackBerry, която предлага много опции за настройки. Възможно е към SMS да се добавят изображения или контакти, да се избират цветове, да се вмъкват усмивки и подпис. Приложението е безплатно.

Google Voice

още не е налично в глобален мащаб. То дава номер на смартфона на даден потребител, през който (номер) могат да се провеждат изходящи обаждания през и да се пренасочват входящи обаждания към всеки телефон. Приложението е безплатно.

HootSuite

позволява управлението на Facebook и Twitter регистрации чрез елегантен, изчистен потребителски интерфейс. HootSuite изпъква пред останалите предложения за управление на социални мрежи със своите допълнителни функции – задаване на време за обновления, следене на ключови думи и хаш тагове, и превеждане на актуализации на различни езици. Приложението е безплатно.

Missed Call

настройва LED светлините, мелодиите, вибрацията и известяванията за пропуснати и входящи обаждания, SMS-и, Bluetooth и календарни събития на на Android телефони. Приложението е безплатно.

Mycall.mobi

е един вид локална бизнес търсачка, която работи на базата на който и да е британски пощенски код. Приложението е безплатно.

UberTwitter for BlackBerry

е клиент, който предлага услуги на основата на местоположение и вграждане на изображения и видео, както и други Twitter функции, но добавя и други, например URL свиване и поддръжка на списъци с групи. Приложението е безплатно.

Vonage Mobile

е VoIP услуга, която позволява на един потребител да се обажда на Facebook приятели дори без да знае номерата им. Приложението е безплатно.

PC Advisor (Великобритания)

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X