Софтуер

Adobe пусна Creative Suite 5

Computer World


Adobe отбеляза официалния пазарен дебют на Creative Suite 5 на 30 април, като от компанията твърдят, че в пакета са налични повече то 250 нови продуктови характеристики.

Някой от новостите, например Roto Brush в After Effects или Gap tool и Split Columns в InDesign, обещават сериозно пестене на време. Content-Aware Fill на Photoshop също предлага бърз начин за извършването на нормална задача, докато новите четки, които програмата споделя с Illustrator и имитират истински ефекти с боя, се очаква да повлияят силно на сцената на дигиталното изкуство. Пакетът включва и нови инструменти за внасяне на подобрения (като Repouss - новият инструмент във Photoshops за 3D екструзия), както и непретенциозни, но полезни помощни средства (като Gap tool в InDesign), които правят използването на CS5 по-гладко.

„Зад кулисите" се забелязват някои сериозно подобрени компоненти - например 64-битовите After Effects и Premiere Pro, ускоряващи анимирането и редактирането повече то всякога, а също и 64-битов Photoshop за Mac (Windows получи 64-битова версия при CS4). Това е доста полезно подобрение в контекста на забързаната работа днес.

Видяхме от ранните потребителски реакции, че Creative Suite 5 продължава да вдъхновява света на дизайнерите и разработчиците чрез комбинирането на времеспестяващ работен процес и характеристики за продуктивност с невероятни нови възможности като Content-Aware Fill във Photoshop CS5, които наистина тласкат напред креативността, казва Джон Лойакъно, старши вицепрезидент за Creative Solutions в Adobe. - CS5 дава сигурността, че издателите и креативните хора могат да доставят отличаваща се работа и да градят страхотен бизнес около техните уникални дигитални активи и съдържание."

Във Великобритания цената на версията Design Premium е £1,509, Web Premium върви по £1,429, Production Premium се продава за £1,509, Design Standard струва £1,032, а най-скъпият вариант е Master Collection с цена от £2,303.

Macworld U.K.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X