Софтуер

Adobe ще „махне покривалото" на Creative Suite 5 на 12 април

Computer World

На 12 април Adobe ще пусне следващата сериозно обновена версия на колекцията от приложения за графичен дизайн, видео редактиране и уеб разработки Creative Suite. От компанията обясниха, че са решили да направят премиерата тогава, за да дадат на клиентите си възможност да се регистрират за онлайн дебюта.

Събитието ще се състои в 8 часа тихоокеанско време на Adobe TV. Всеки може да се регистрира, за да види какво ще се случи на 12 април, когато ще бъдат разкрити най-интригуващите нови характеристики за приложенията, съставящи Creative Suite 5, включително Photoshop и новите му CS Live услуги.

Петата версия е първият „основен ремонт" на комплекта от пускането на предходната четвърта версия през септември 2008 г. Тогава Creative Suite съдържаше 13 продукта, сред които Photoshop, InDesign и Illustrator, 14 интегрирани технологии като Bridge и Version Cue и дори услуги като Acrobat.com.

Обновяването идва около 19 месеца след предходното такова, което е общо взето в рамките на плана на Adobe, според който големите обновления се случват на всеки 12 до 18 месеца.

Концепцията на Adobe за креативен пакет от приложения беше за пръв път представена през 2003 г. Дотогава компанията пускаше софтуерните си обновления на базата на индивидуални времеви схеми.

Macworld.com
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X