Софтуер

Алое Ко намалява с 20% цената на EnterpriseOne, EnterpriseOne CRM и MobileSeller

Computer World

Алое Ко обяви, че намалява с 20% цената на лицензите за своята ERP система EnterpriseOne, за CRM софтуера EnterpriseOne CRM, както и мобилното решение MobileSeller. Промяната в цената важи от 1 декември и е безсрочна.

Заедно с тази промоция компанията продължава да предлага и схеми за разсрочено плащане, насочени към фирми, които имат нужда от ERP система, но нямат необходимия бюджет.

Анализите на пазара ни показват, че в момента има значителен брой фирми, които се нуждаят от ERP система, но просто не могат да си я позволят, посочва Иван Аржентински, управител на Алое Ко. - Техните мениджъри са наясно, че подобна система може да им помогне да оцелеят в условията на намален обем на продажбите и по-малки маржове, но все пак не могат да отделят нужните средства. Европейските програми се задействат много бавно, кандидатстването е относително трудно и остава възможността за закупуване със собствени средства. Затова ние ще намалим трайно цената на разработената от нас ERP система EnterpriseOne, като по този начин ще дадем възможност на тези фирми да се сдобият с модерна информационна система и да повишат конкурентоспособността си."

В сегмента на ERP системите една от основните тенденции, наблюдавани през 2009 г., е превръщането на този клас бизнес софтуер във все по-достъпен избор, възможен дори за малките и средни фирми, по думите на Аржентински. Зрелостта на технологията позволява все по-бързо и по-лесно приложение, което обуславя намаляването на цените и превръщането на тези системи в масови продукти. Това е процес, през който преминава всяка технология - в началото се използва предимно от ентусиасти и постепенно, развивайки се става по-масова, обобщава той.

EnterpriseOne включва управлението на всички бизнес процеси в една стопанска организация - от маркетинга и продажбите, през производството, складовото стопанство и снабдяването, до счетоводството и финансовата отчетност. Версията EnterpriseOne Small Business Edition е съобразена с нуждите на една малка или средна компания и работи върху безплатно издание на SQL Server 2005 - Express или върху Workgroup.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X