Сигурност

Подгответе се за новите кибер рискове с виртуален семинар на IBM

Владимир Владков

Управление на новите кибер рискове, включително с помощта на център за анализи на риска (Risk Analytic Centre - RAC), справяне с нарастващите заплахи за новосъздaващите се IoT среди са само част от "горещите" теми на предстоящия виртуален семинар на IBM. IBM Security Virtual Summit е насрочен за 11 юни от 9:30 ч. централноевропейско време, като всички сесии ще са на английски език.

Независимо дали трябва да се справите с все по-голям служители, работещи отдалечено, или с разпространение на данни между различни приложения и облачни платформи, вашата повърхност за атаки нараства. За да подпомогнат защитата на организацията в свят от нарастваща сложност, компаниите трябва да приведат стратегията си за сигурност в съответствие с бизнеса, трябва да интегрират решения, които защитават цифровите потребители, цифровите активи и цифровите данни. Освен това те трябва да внедрят технология, която може да управлява защитата срещу нарастващи заплахи.

"Чуйте от лидерите за киберсигурността и проучете как IBM може да ви помогне да проектирате, да изградите и да управлявате програма за сигурност, която помага на вашия бизнес да бъде отзивчив, устойчив и да реагира бързо на промените. Заедно можем да вплетем сигурността във вашия бизнес, така че да продължите да се развивате в условия на несигурност", обяснява Душан Милидраг, изпълнителен директор на бизнес поделението на IBM за сигурността, за Централна и Източна Европа.

Темите на сесиите включват още "Подготовка за пробиви с
IBM X-Force IRIS", "Самоличността като услуга - следващата най-добра технология", създаване на унифицирана стратегия, която да посрещне предизвикателствата в областта на сигурността на данните в рамките на цялото предприятие чрез базата данни Guardium. Освен това изследователи от IBM Research ще дискутират как да си подсигурите защита и в бъдеще, когато навлязат квантовите компютри. "Посетете нашия виртуален щанд, за да разберете по-добре какви продукти ви предлагаме, както и да видите демонстрации на работата им, включително при наши клиенти", допълва Душан Милидраг.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X