Сигурност

Пореден отбор от моторните спортове ще използва решения за сигурност на Acronis

Computer World

Аcronis, световен лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, става дългогодишен партньор на Team Project 1 в проекта на FIA - World Endurance Championship (WEC). Швейцарско-сингапурската компания ще предоставя решения за бекъп, съхранение и възстановяване на данни след евентуален срив и ще създава по-ефективен и сигурен работен процес.

Партньорството е ползотворно и печелившо както за нас, так и за Acronis. Благодарение на облачната система, ние ще имаме сигурно и бързо обработване на данните по цял свят, като по този начин ще усъвършенстваме работата на нашите инженери и представянето ни на пистата,” казва Аксел Функел, ръководител на Team Project 1 във FIA WEC.

С това партньорство Team Project 1 се присъединява към група от екипи от световна класа при моторните спортове, които вече разчитат на Acronis за защита на техните данни.

Беше изключително важно за нас да знаем, че екипи като Williams и Racing Point във Formula 1, както и екипа на NIO Formuls Е, работят с Acronis. Радваме се,че сме първите, които ще използват Аcronis в Световното първенство за издръжливост и ще споделим своят опит, за да им помогнем да разширят още повече функционалността на своя продукт”, завява от своя страна Ричард Селвин, технически директор на Team Project 1.

Конкурентните екипи при моторните спортове виждат в Acronis възможност за добър партньор заради иновативния подход на компанията. Използвайки съвременения изкуствен интелект, машинното обучение и блокчейн технологиите, всяко решение на Acronis адресира петте вектора на киберзащитата - безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните. В резултат на това, данните на Team Project 1 са напълно защитени от съвременните киберзаплахи, оставайки лесно достъпни за членовете на екипа.

Технологията на Acronis пасва много добре на високото темпо на отборите по моторни спортове. За нас е удоволствие да се присъединим към семейството на Team Project 1, покривайки всички аспекти на киберзащитата с най-иновативната технология в света. Гордеем се, че сме свързани с екипа на Световния шампионат по издръжливост и очакваме дълго и успешно партньорство”, обръща внимание и Дан Хевънс от Acronis.

Системата ще бъде използвана на “1000 miles of Sebring”, което е първото състезание на Международната автомобилна федерация в Световния шампионат по издръжливост през 2019 година и в състезание 6 от Супер Сезона на Световния шампионат по издръжливост на Международната автомобилна федерация.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X