Сигурност

Нова UTM защитна стена на Sec Point

Владимир Владков

Нова подобрена версия 18.5 на UTM серията защитни стени Protector обяви разработчикът Sec Point, съобщиха от IT Security, дистрибутор на Sec Point за България. Серията Protector, включваща модели с пропусквателен капацитет от 50 Mbps до над 2 Gbps, осигурява цялостна защита на мрежата.

„Атаките стават все по-сложни, затова и доставчикът на решения за защита трябва да се развива бързо, за да се справя с тях", обясняват от Sec Point. Новата версия 18.5 включва център за предупреждения (Alert Center) с различни нива на предупрежденията, подобрена статистика на е-поща, доклад на е-писма в „карантина", потвърждаване на конфигурирането на защитната стена, автоматично настройване на DNS, обновяване на IP и DNS без рестартиране на устройството и др.

Докладите от уеб филтъра са подобрени и поддържат множество задачи, обясняват от Sec Point. Чрез много графики във вид на стълбове и „питки" потребителят лесно се ориентира за случилите се събития. Всеки елемент на първоначалната страница може да бъде адаптиран според конкретните нужди на потребителя, допълват от Sec Point. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X