Криптиране

Acronis ще стимулира с $10 милиона доставчиците на услуги

Владимир Владков

10 милиона долара е заделила Acronis за нова програма за стимулиране на доставчици на услуги, като целта е доставчици на облачни услуги да интегрират решения на компанията за киберзащита и да отговорят на потребностите на своите клиенти. Финансирането на програмата е резултат от неотдавнашната инвестиция от 147 милиона долара от Goldman Sachs, обявена през септември тази година.

Партньорите, които подпишат договор за доставчик на облачни услуги по време на конференцията Acronis Cyber Summit, ще получат 6 месеца безплатно ползване, заявиха от компанията.

"Мрежата на Acronis има над 5800 активни доставчици на услуги, които изграждат и разрастват бизнеса си чрез решенията за киберзащита на Acronis. Само в САЩ има над 4400 риселъри на софтуер, които проявяват интерес към усвояването на бизнес модела за доставчици на услуги, за да се увеличат периодичните постъпления и да се придобият нови клиенти, заяви Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. - Със стартирането на тази нова стимулираща програма, даваме възможност на риселърите да растат заедно с нас и да градят доходоносен бизнес като доставчици на услуги."

Acronis ще стимулира с  милиона доставчиците на услуги

© Pixabay.com, Maria Ziegler

https://www.schluesseldienstvergleich.eu/
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X