Операторски Мрежи

Мтел с 3 нови комплексни пакета от телеком услуги

Владимир Владков

Комбинирани пакети от мобилни абонаменти, ТВ и фиксиран интернет пуска по случай 20-ия си рожден ден Мтел. Комбинациите обещават на потребителите по-ниски месечни сметки за трите вида услуги. С тях Мтел се стреми да затвърди позицията си на цялостен телекомуникационен доставчик.

Тройният пакет включват абонаментен план за мобилни разговори и интернет, домашен оптичен интернет и интерактивна телевизия. С месечна такса от 24,99 лв. пакетът предоставя 500 минути към всички мрежи в страната и 500 MB мобилен интернет на максимална скорост. Подобно на тарифата Мтел трансфер, и в този план неизговорените минути се прехвърлят в следващия месец. Домашният фиксиран интернет в пакета е със скорост до 30 Mbps, а включените ТВ канали са 45 и интерактивни функции като запис, ТВ архив, времево изместване и други.

Мтел е разработила и двойни пакети. Единият „Мтел микс“ съчетава мобилен план за разговори и домашен интернет със скорост 30 Mpbs, като месечната му такса е 14,99 лв. с ДДС. „Другата разновидност на микса отново включва мобилен план, но този път в комбинация със сателитна телевизия с 40 канала, седем от които в HD формат“, обясняват от Мтел. Този вариант струва по 19,99 лева на месец. Мобилните планове в двойните пакети също предоставят 500 минути към всички мрежи в страната (неизговорените се прехвърлят) и 500 MB мобилен интернет на максимална скорост. След изчерпване на включените мегабайти скоростта се ограничава на 64 Kbps.

Всички предложения и цените им са валидни при подписване на двугодишен абонамент, добавят от Мтел. Настоящи абонати на някоя или всички услуги в избрания пакет могат да се възползват от офертата, ако срокът на текущия им абонамент за всяка от услугите е изтекъл или до изтичането му остават не повече от 3 месеца, пише в условията на промоцията.

Компанията ще отпразнува своята 20-а годишнина с празнично турне със звездата Рафи, което започва на 11 юни и ще обиколи 20 града. Телекомът е подготвил промоции и множество награди за жителите и гостите на градовете, в които ще се състоят концертите.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X