Операторски Мрежи

Max Telecom осигурява телекомуникационни услуги на Рали България

Computer World


Българският WiMAX оператор Max Telecom ще осигури цялостно телекомуникационно обслужване на организаторите, участниците и делегатите на автомобилното състезание Рали България. Предлаганият от компанията мобилен високоскоростен Интернет достъп ще обезпечи също и нуждите на сервизния център в гр. Долна Баня. Специално за Рали България Max Telecom изгради покритие за първи път на територията на летище в гр. Долна Баня.

През последните години България става все по-популярна дестинация за международни автомобилни прояви и е радостно, че тази година страната ще направи дебют като част от Световното първенство, казва Красимир Стойчев, собственик на оператора. - Като компания, посветена на високоскоростните мобилни Интернет услуги, за нас е съвсем естествено да подкрепим най-старото българско рали състезание в този важен за неговото развитие момент. Още повече, че подобна динамична проява съответства напълно на нашата визия и стремежа ни да предоставяме бърз мобилен широколентов достъп навсякъде и по всяко време."

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе от 6 до 11 юли в Боровец, като за първи път то ще бъде и част от Световния рали шампионат (World Rally Championship). Това е най-старото рали състезание у нас - съществува от 1970 г. Тази година обаче надпреварата ще бъде и сред новаторските прояви в глобален план, тъй като ще е едно от четирите състезания, които ще се проведат на асфалтова повърхност, поставяйки отборите пред изпитанията на неизвестното. Събитието ще се открои и като една от малкото възможности за българските фенове да видят на живо способностите на световноизвестни звезди като Кими Райконен и Себастиен Льоб.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X