Изкуствен Интелект

Nvidia помага на компаниите да ускорят внедряването на AI

Мария Динкова

Nvidia иска да помогне на компаниите да ускорят използването на изкуствения интелект. За тази цел организацията споделя своя вътрешно разработен хъб със света, пише ITProPortal.

Nvidia Base Command Platform обещава по-бързо преминаване от прототип към производство, отбелязват от компанията.

Платформата е създадена за AI разработки в голям мащаб, от много потребители и различни екипи, като може да бъде хоствана както в инсталациите, така и в облака. Тя има за цел да помогне на изследователите и специалистите по данните да работят едновременно върху ускорени изчислителни ресурси.

Потребителите на Base Command Platform могат да очакват цялостен поглед върху разработката на изкуствения интелект, което се очаква да улесни споделянето на ресурси чрез графичен потребителски интерфейс и API-та. В допълнение платформата предлага интегрирани контролни табла за мониторинг и репортинг.

Според Nvidia хъбът разполага с "широк обхват" на инструментите за изкуствен интелект и науката за данните, включително Nvidia NGC, API-та за интеграция с MLOps софтуер, Jupyter ноутбук устройства и други.

Компанията създава хъба за своите собствени екипи по света, но планира да сподели ъпдейтите с всички в момента, в който и нейните специалисти ги получат.

Хъбът е достъпен чрез месечен абонамент, предлаган както от Nvidia, така и от NetApp. Освен товаот Nvidia от отбелязват, че Google Cloud планира да добави поддръжка за Base Command Platform в бъдеще.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X