Интернет На Нещата

Сайтът VIN-Info предоставя безплатно историята на автомобили втора ръка

Владимир Владков

Бърза справка за историята на закупеното превозно средство предлага компанията VIN-Info, като тази услуга е много ценна за собствениците и купувачите на автомобили втора ръка. Подобна услуга е особено ценна на пазар като българския, където покупката на коли втора употреба представлява значителен процент от новопридобитите автомобили.

VIN-Info стартира кампания за безплатно използване на услугата с промо кода JNUBLF, който трябва да бъде въведен при поръчката на справката на сайта VIN-Info.com.

"За нас е важно да се противопоставим на нечестните практики от страна на продавачите на автомобили втора употреба и затова предоставяме промо код, благодарение на който можете да проверите историята на превозното средство безплатно на нашия сайт VIN-Info.com. Нашата компания иска да допринесе за подобряване на качеството на предлаганите автомобили на вторичния пазар в България и да подобри информираността на купувачите им", заяви Агньешка Целейовска, експерт във VIN-Info. Тя добавя, че кодът ще работи определен брой пъти, докато стойността му се изчерпи. Това означава, че най-скоро използвалите го ще имат предимство.

Защо е важна историята на автомобила?
Търговците на употребявани коли често прикриват истинската история на превозното средство, обясняват от сайта. "Това е разбираемо предвид техния интерес, защото най-големи печалби се реализират след фалшифициране на пробега или ремонт на катастрофирало МПС. Ако купувачът не знае истината, превозното средство може да бъде продадено на много завишена цена, което увеличава печалбата на продавача", добавят експертите.

Впоследствие неподозиращият купувач е изложен на риск от големи разходи, а което е още по-лошо, неговата и на останалите участници в движението безопасност може да бъде сериозно застрашена. Много от автомобилите, претърпели сериозен инцидент, могат да не оцелеят при нова катастрофа и да не защитят в достатъчна степен водача и пътниците, допълват от VIN-info.

За проверка на портала е достатъчен само VIN номерът на превозното средство. С този номер може да бъде проследена цялата му история. След въвеждане в полето потребителят получава информация за това какви данни фигурират в историята, още преди да се заяви подробната справка. Така например веднага става ясно дали превозното средство има регистрирани инциденти или налични снимки от предишни години.

Сайтът VIN-Info предоставя безплатно историята на автомобили втора ръка

След заявяването на подробен отчет с промо кода JNUBLF на сайта VIN-Info.com, на екрана ще бъде изведена пълната история на автомобила с подробности за: инциденти на пътя, наводнения, тотални щети, показания на километража, брой предишни собственици, регистрирани отваряния на въздушните възглавници, резултати от инспекции за отработените газове, сервизни записи и използване със специално предназначение – таксита, коли под наем и др. С данните от тази справка лесно може да бъде преговаряно за цената на автомобила, добавят от портала.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X