Нови Технологии

Образователната програма “Космически предизвикателства” идва в Campus X

Computer World

Първата по рода си практически ориентирана образователна програма в областта на космическата наука и високите технологии - „Космически предизвикателства” - организирана в сътрудничество с Rakuten Viber, ще се проведе между 20-ти август и 21-ви септември в Campus X в София. Желаещите да поставят началото на своята кариера в областта на високите космически технологии могат да се абонират за участие през специално създадения чат бот във Viber до 13-ти август. Заедно с чатбота, комуникационното приложение пуска и безплатен стикер пакет, с който разговорите за космически изживявания намират своята нова визуална интерпретация.

 

Участие в събитието ще вземата доказани експерти от редица световни организации, между които ESA, NASA, Caltech, MIT, университетите в Станфорд, Харвард и Оксфорд, а участниците в програмата ще имат възможност да изработват истински прототипи на иновативни космически технологии. В рамките на четири седмици новото поколение инженери, учени и изследователи ще се докоснат до най-големите космически проекти в световен мащаб и ще придобият базисни познания за всички научни, технологични и дори финансови аспекти на космоса.

Основният партньор на “Космически Предизвикателства” е сателитната компания “ЕндуроСат”, която предоставя възможност за бъдещо развитие на завършилите успешно програмата.

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X