Нови Технологии

Schneider Electric представи платформа за цялостни IoT решения

Computer World

Ново поколение архитектура и платформа за цялостни IoT (Интернет на нещата) клиентски решения за сгради, мрежи, индустрии и дейта центрове, EcoStruxure, обяви френската компания, работеща в сферата енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. От там допълват, че решението е отворено и скалируемо, и свързва нейните три основни технологични компонента – свързани продукти, Edge Control и приложения, анализи и услуги.

Според Schneider Electric новото поколение на EcoStruxure осигурява повишена безопасност, надеждност, ефективност, устойчивост и свързаност на IoT операциите.

Целта на платформата е да позволи на компанията, както и на нейните партньори и крайни потребители да разработват лесно мащабируеми и свързани IT/OT решения. Обединявайки системите за свързаност и данните, Schneider Electric им помага да достигнат по-високи нива на оперативна ефективност, устойчивост, мениджмънт на активите и продуктивност на хората.

EcoStruxure е изграден около концепцията за отворени иновации и съвместимост, и е разработен в партньорство с водещите организации, налагащи стандарти в технологичния бизнес, подчертават още разработчиците.

„EcoStruxure комбинира новаторския ни опит в автоматизацията и енергийния мениджмънт с тясната ни експертиза в събирането и анализа на данни, което ни помага да увеличим стойността и ползата от Интернет на нещата за нашите клиенти – споделя д-р Прит Банерджи, главен технологичен директор в Schneider Electric. – EcoStruxure дава на нашите клиенти платформа, архитектура и цялостен план за бързо и лесно прилагане на IoT, увеличавайки ползите от IoT отвъд възможностите на устройствата и създавайки по-интелигентна, по-ефективна и по-безопасна работа“.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X