Нови Технологии

Panasonic представи умни домашни прототипи на фестивала SXSW

Владимир Владков

Машина за домашно ферментиране на Panasonic, машина за химическо чистене тип „Направи си сам“ и мултимедиен плейър са само концепции на японската компания, но тя използва музикалния фестивал SXSW, за да разбера коя от тях да реализира.

Panasonic не е единствената компания, която свързваме с визионерски технологии, които се стремят да излязат „от матрицата“. Поделението Game Changer Catapult на компанията „вдига летвата“ и го ребрандира на Panasonic House, за да тества нови идеи по нови, необичайни начини.

Компанията показа машина за химическо чистене, наречена MonStyle, плейър Ambient Media Player за превръщане на телевизора ви в произведение на изкуството, както и домашна машина за ферментиране, комбинираща умения на главен готвач и бавен котлон за феновете на традиционното корейско ястие кимчи.

Panasonic House е демонстрационна зала за прототипи, нито едно от устройствата няма цена или планирана дата за пускане на пазара. Компанията използва фестивала South by Southwest за изследване на обществената реакция към тези продукти. Panasonic дори прикани посетителите да гласуват кое умно приспособление биха искали да видят първо.

Вижте видеото от демонстрациите на Panasonic.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X