Нови Технологии

IoT решение на екипа на VMware България представено на MWC в Барселона

Computer World

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона. Решението е базирано на новата IoT продуктова линия на VMware.

“Този проект е пример за революционно решение в автомобилната индустрия, насочено към сигурността и управлението на мащабни IoT платформи. Не случайно то беше посрещнато с огромен интерес при представянето си на Mobile World Congress в Барселона и на VMworld 2016.“ споделя Диана Стефанова, управляващ директор на VMware България.

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината, като модула за управление на двигателя например. Решението е свързано и с уникално изживяване за потребителите, като връзка с онлайн магазин за лесен и бърз достъп до подобрения на софтуера. В допълнение IoT технологиите на VMware могат да допринесат за намаляване на разходите по поддръжка и за създаване на нови бизнес възможности. 

По време на Световния мобилен конгрес в Барселона VMware представи и партньорството си с HARMAN, лидер в IoT технологии в различни сфери, включително свързани автомобили. Чрез обединяване на технологичните решения на VMware и HARMAN ще се създаде IoT решения за компании в сферата на управлението на градове, фабрики, търговията, автомобилната и енергийната индустрии.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X