Нови Технологии

Солитрон е дистрибутор на световния производител на дронове DJI

Computer World

Солитрон България добави към портфолиото си най-популярните модели на известния световен производител на дронове - DJI. Сред тях са и добре известните безпилотни апарати DJI Phantom 3, Phantom 4 и DJI Inspire.

Солитрон България добави към портфолиото си най-популярните модели на известния световен производител на дронове - DJI.Освен очевидната употреба на дроновете DJI като платформи за любителска и професионална фотография и видеозаснемане, продуктите на компанията откриват нови възможности в дейности като картографиране, охрана на обекти, периметрова охрана, издирване и спасяване на хора, и, не на последно място, селскостопански дейности, уточняват от Солитрон България.

Дроновете на DJI могат да бъдат използвани не само за наблюдение и охрана на селскостопански площи, но и за необичайни на пръв поглед дейност като например пръскане на посевите срещу вредители, посочват от българския ИТ дистрибутор.

Сред продукти на DJI са също и системите OSMO (4к стабилизирани видеокамери) и Ronin (професионални системи за видеозаснемане с 3-осна, гимбал, стабилизация).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X