Ит Проекти

Поликлиника България разполага с нова мрежа и UTM защита

Владимир Владков

С нова корпоративна мрежова инфраструктура, включваща както фиксирана, така и безжична свързаност, както и решение за сигурност, базирано на UTM устройство, разполага Поликлиника България.

Комплексният инфраструктурен проект е реализиран от българския системен интегратор Velox Systems. Те са изградили и мащабен контактен център, интегриран с облачната платформа Consento. Чрез нея се управляват процесите в лечебните заведения и комуникацията с пациентите. Разработена е специално за нуждите на Поликлиника България. Проектът е включвал и доставка на персонални компютри за нуждите на здравния център.

“Избрахме Велокс, защото търсихме екип с опит в комплексни проекти, който може да отговори на специфичните изисквания на Поликлиника България и то – в кратки срокове. Успешната реализация на проекта показва, че сме били на прав път и тепърва ще разчитаме на компанията занапред“, коментира Бранимир Радуилов, управител на Поликлиника България.

 

Снимка: Поликлиника България.

“Реализацията на толкова мащабен и сложен проект в една чувствителна област каквато са здравните услуги ни позиционира като доставчик на надеждни и сигурни решения за корпоративни комуникации и мрежи“, добавя Николай Калчев, основател и управител на Velox Systems.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X