Ит Проекти

AMD и Mentor Graphics разширяват партньорството си

Computer World

Удължаване на стратегическото си партньорство с Mentor Graphics Corporation обяви AMD. Двете компании са изградили екосистема от софтуер за вградени решения за разработчици през 2014 г., за да предложат средства с отворен код за за програмиране, дебъгване, анализ и оптимизация на софтуер за вградени решения.

Клиентите могат да изтеглят Mentor Embedded Linux Lite и Mentor Embedded Sourcery CodeBench Lite без да заплащат нищо, за да започнат веднага да създават нови приложения и решения, подчертават компаниите.

Ние сме се посветили на задачата да доставяме на екосистемата от разработчици на вградени решения разнообразие от възможности, така че те да могат да изберат идеалната платформа за своите конкретни решения – обяснява Скот Ейлър, корпоративен вицепрезидент и управител на AMD Enterprise Solutions. Чрез нашето партньорство с Mentor Graphics ние даваме на нашите клиенти достъп до сериозен набор от Linux® средства и опит, за да могат да създават нови приложения в различни вертикални сегменти като казино игрите, здравеопазването, промишлеността и други.”

 

“Mentor Graphics гледа с нетърпение към следващия етап на технологичното партньорство с AMD, за да можем да гарантираме успеха на нашите клиенти в бързо разтастващия се пазар на вградени решения – каза Скот Морисън, управител на поделението за платформен бизнес на Mentor Graphics Embedded Systems Division. Портфейлът на AMD с иновативни вградени решения в съчетание с водещата позиция на Mentor про сифтуера и срествата с отворен код позволяват да разширим нашия обсег, като ефективно поддържаме нарастваща клиентска база, и да продължим нашето успешно развитие.”

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X