Ит Проекти

Deloitte с онлайн платформа за проекти, разработена от Luxoft

Computer World

Deloitte Люксембург вече разполага с уеб-базирана платформа, предоставяща на клиентите на консултантската компания цялостен поглед върху нейните проекти в реално време. Системата е наречена Dboard и е разработена от Luxoft.

Според двете компании DBoard е разработена така, че да подсили потребителското преживяване в професионалните услуги, както и да осигури за клиентите постоянен достъп до инструментални панели, отчети по проекти, данни и документи.

„Успоредно с предоставянето на анализ за оптимизиране на бизнес решенията, чрез DBoard осигуряваме за клиентите си и ежедневния контрол на поддържащите функции – поясни Венсан Гуверньор, директор „Съдружници, клиенти и пазари” в Deloitte Люксембург. – Системата е проектирана според специфичните нуждите на нашите клиенти и предлага широка гама от възможности, когато е необходимо да се синхронизират различни функции.”

Засега DBoard е насочена основно към мениджъри на активи, както и към световни мрежи, обслужващи активи и банкови операции, обясняват още от Deloitte. Новите функции и приложения вече се съобразени с нуждите и на други финансови сектори.

Luxoft e била избрана за партньор заради утвърдения опит в разработването на дигитални технологии, както и поради нейната технология за визуализация на данни Horizon.

„Горди сме, че изборът на Deloitte се спря на нас и че ще допринесем за развиването на цялостната им визионерска дигитална среда. DBoard като иновативна дигитална платформа предлага неосезаем потребителски опит – сподели Пиер Кастан, изпълнителен директор „Финансови услуги” в Luxoft. – DBoard е фактор, генерално променящ условията в сектора. Платформата предоставя на клиентите оптимална стойност като стъпва на стабилната опора на технологията Horizon за улеснено и опростено ползване. DBoard променя напълно парадигмата по отношение използването на данни от клиенти в бъдеще. С прилагането на модерни технологии платформата подобрява потребителския опит, предлаган от Deloitte.”

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X