Ит Проекти

Нови решения за Microsoft-базирани комуникации от Fujitsu

Computer World

Три нови решения за интегрирани комуникационни платформи за Microsoft среда представи Fujitsu. Те са част от серията PRIMEFLEX и според компанията са предназначени да помагат на организациите да да оползотворяват потенциала на унифицираните платформи.

Ререшнията са предназначени за Exchange, Lync и OfficeMaster Gate. Новите предложения предоставят на по-малките организации достъп до предварително комплектовани ИКТ решения за Microsoft среди. “В миналото, прилагането на унифицирани комуникационни структури изискваше дълбоки познания за всички свързани компоненти, и в частност, разбиране на техните взаимозависимости – както и управление на сложни и чести ъпгрейди на инфраструктурата“, обясняват от Fujitsu.

PRIMEFLEX за Exchange е референтна архитектура за мейл сървър, базиран на Microsoft Exchange. Конфигурацията е проектирана за до 500 Exchange потребители (пощенски кутии).

PRIMEFLEX за Lync помага на потребителите да обменят информация чрез възможности за докладване на състоянието на потребителя (т.нар. presence), мигновени съобщения, глас, видео или срещи. Конфигурацията е проектирана за до 1000 Lync потребители.

PRIMEFLEX за OfficeMaster Gate е базирано решението от Ferrari electronic, което позволява връзката на IP-базирани Microsoft Lync / Skype за бизнес среди към традиционни ISDN-базирани телефонни мрежи. Приложението поддържа до 150 E-SBC сесии (SIP2SIP).

Интегрираните системи PRIMEFLEX за Exchange, PRIMEFLEX за Lync и PRIMEFLEX за OfficeMaster Gate налични за поръчки чрез партньорите на Fujitsu в страната. Цените и наличностите могат да варират според региона и конфигурацията на системата.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X