Ит Проекти

DreamWorks заложи на облачни услуги на HP и Panzura

Computer World

HP обяви, че студиото DreamWorks Animation SKG е интегрирало oблачни услуги на технологичния гигант в Глобалната облачна сторидж система Panzura, за да създаде основа за глобална инфраструктура за сътрудничество. 
По този начин се предоставя стабилна глобално интегрирана среда за споделяне на файлове и сътрудничество по проекти, осигурявайки на екипите на DreamWorks Animation на територията на три студиа бързо и ефективно съхранение на данни, базирано на облака и ускорявайки внедряването на сториджа HP IBRIX в сградите на DreamWorks.

Облачните услуги на HP предоставят услуги за инфраструктури на публичен облак, което позволява на разработчиците, независимите софтуерни доставчици (ISVs - independent software vendors) и компании от всякакъв размер да създадат следващото поколение уеб услуги. Тези услуги се управляват и експлоатират в глобален мащаб и са подкрепени от огромен набор от инструменти и услуги. Облачните услуги на НР са част от цялостния подход на компанията – Конвергиран облак, който подкрепя клиентите с диференциран хибриден модел на доставка, осигуряване на оперативна съвместимост и преносимост между публични, частни и управлявани облаци. 

Глобална облачна сторидж система с интегриран облак Panzura предоставя възможностите на мрежовите сториджи (NAS - network-attached storage) на разпределена мрежа от сайтове в компании, опериращи в световен мащаб. Когато е свързан с облачните услуги на НР, комбинираната сторидж система от корпоративен клас осигурява разпределение на възможностите на мрежови сториджи на ниска цена, с активно архивиране и стабилна, здрава и безлентова защита на данните, включително и възстановяване на данни, подчертават от технологичния гигант. Глобалната облачна сторидж система Panzura предоставя всичките характеристики, производителност и сигурност на локалните мрежови сториджи с пълна облачна интеграция.

В допълнение безплатен уебинар с участието на специалисти от DreamWorks, HP и Panzura ще бъде проведен на 11 септември 2012 г. от 21:00 българско време / 11:00 Пасифик. Уебинарът ще проследи процеса на вземане на решение от DreamWorks при оценяването и селектирането на опция за облачен сторидж, ще опише реалното внедряване на облачни услуги на HP с Panzura, както и ще се обсъждат тенденциите в облачния сторидж.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X