Ит Проекти

HP обяви нова серия решения и услуги Converged infrastructure

Computer World

Новата серия продукти, решения и услуги за бизнеса, наречени Converged infrastructure, бе представена от HP. Те предлагат възможности за по-лесно въвеждане на различни приложения чрез автоматизирано управление на споделени услуги. По този начин в единна инфраструктура се поместват софтуера за управление, сървърите, базите данни и мрежата.

Според информация от технологичния гигант, новите HP Converged Infrastructure Consulting Services ще помогнат на клиентите бързо и безпроблемно да преминат от една изолирана и продуктово ориентирана технология към гъвкава обединена инфраструктура. На базата на дългогодишния опит на Hewlett-Packard в споделените услуги, "компютинг в облака" и множеството проекти за трансформиране на центрове за данни, новите услуги позволяват на клиентите да проектират, тестват и внедрят една силно скалируема инфраструктура.

HP Neoview Advantage, новото версия на платформата за Enterprise data warehouse - HP Neoview, подпомага взимането на решения в реално време, като позволява на клиентите да реагират по-бързо на събитията. Това издание на платформата предлага стратегически подобрения в ефективността, капацитета и управляемостта си. HP Neoview Advantage е проектирана да даде възможност за намаляване на цената на придобиване и притежаване на инфраструктурата. Това се постига чрез стандартизирани компоненти, предварително готови и тествани конфигурации, които са оптимизирани за използването им за Data Warehouse.
За клиентите, които не искат сами да изграждат инфраструктурата, HP Enterprise Services предлага Converged Infrastructure частично или цялостно чрез аутсорсинг.

Проучване, направено по поръчка на HP показа, че повече от 90% от висшите мениджъри в компаниите са убедени, че бизнес циклите ще продължат да бъдат непредсказуеми през следващите няколко години. В резултат на това 80% признават, че имат нужда да бъдат по гъвкави в техния подход към бизнеса и технологичните приложения.

В допълнение, 84% от бизнес лидерите вярват, че иновациите ще бъдат изключително важни за успеха на техните организации. 71% от тях биха разрешили повече инвестиции в технологиите, ако тези инвестиции са съвместими със състоянието на техния бизнес и неговите възможности.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X