Бизнес

PolyComp получи две награди от Dell за дистрибутор на годината

Владимир Владков

Българският дистрибутор PolyComp е бил отличен с две награди като "Дистрибутор на годината (клиентски решения, CS)" и като бранд посланик на Dell на годишното събитие на Dell Technologies за Централна и Източна Европа. На традиционната церемония за наградите на партньорите "Partner Awards Bulgaria 2021" Александър Лукич, мениджър ключови партньори за комерсиална дистрибуция в Dell Technologies връчи на PolyComp наградата "Distributor of the Year - Client Solutions".

Тя е присъдена за показани силни резултати в развитието на бизнеса и най-голяма активна партньорска мрежа за бранда. Дистрибуторът е получил и специално признание за дългогодишната работа на неговия екип за утвърждаване на Dell като устойчив и разпознаваем бранд в България с приза "Еxcellence in marketing".

"Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell, споделя Надежда Генова, главен оперативен директор на PolyComp, след приемането на наградата. - Благодарение на силните връзки с нашите партньори и нашия стремеж към високи постижения ние доказахме, че когато работим заедно, успехът е само на крачка разстояние", добави тя.

Двете отличия са признание за работата на търговските ни и маркетинг екипи в изключително динамична и предизвикателна година. Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата и на нашите партньори, коментира още Генова.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X