Ит Лидери

HUAWEI стартира ново предизвикателство за Деня на детето - #Time4Memories

Иван Гайдаров

От 28 май 2021 до 6 юни 2021 HUAWEI отправя ново предизвикателство към своите последователи в социалните мрежи. С кампанията #Time4Memories всеки потребител на носими устройства на Huawei може да промени облика на часовника си на такъв, който да му напомня за безгрижните времена.

За да превърне това, което смята за просто спомен, в реалност, всеки потребител на Huawei устройства - смарт часовник с кръгъл циферблат и Huawei смартфон - трябва да свали циферблат, посветен на Деня на детето, от приложението Huawei Health или Huawei Themes, който да добави на своя Huawei часовник. Как става това? Влизате в приложението Huawei Health > Устройства > Циферблати > Влизате в секцията посветена на циферблати за Деня на детето с клик на първия банер "Time4Memories".

След това всеки участник е необходимо да сподели снимка на своя нов циферблат като коментар в специалната тема на играта във Форума на Huawei заедно с кратко послание, в което да разкаже какви спомени му носи новият циферблат. Желаещите могат да участват в играта и през страницата на @huaweimobilebg в Instagram като споделят снимката и посланието с хаштаг #Time4Memories и таг @huaweimobilebg.

Въображението и искреността на участниците няма да останат невъзнаградени, затова победителите в играта ще получат безжичните слушалки с активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4i. Печелившите ще бъдат избрани на томболен принцип и ще бъдат обявени на 8 юни с коментар в същата публикация във форума или Instagram пост, с който участват в играта.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X