Ит Лидери

Новите модели на iPhone идват с постоянно включен дисплей?

Иван Гайдаров

Слуховете за линията на iPhone за 2021 г. бързо набират скорост с напредването на годината. AppleInsider и EverythingApplePro споделят серия от изтекли данни за iPhone от следващо поколение, част от които е и информацията за модел с постоянно включен дисплей. Онлайн изданията съобщават, че нискоенергоемкият дисплей 120Hz LTPO (нискотемпературен поликристален оксид) ще дава известно количество информация дори при заключен екран, подобно на някои телефони с Android.

Слуховете описват и модернизирани камери за всички модели от новата линия, включително подобрени широкоъгълни камери (с по-добро представяне при слаба светлина), автоматична астрофотография и режим на портретно видео, подобно на Galaxy S21.

Функции за винаги включен дисплей биха имали смисъл предвид напредъка в технологиите. LTPO е ключът към превръщането на постоянно работещите екрани в жизнеспособна технология и за следващата серия Apple Watch. Още повече, че от известно време те са част от устройства като Galaxy Note 20 Ultra. Чрез тази технология Apple може да навакса изоставането си в това отношение, без да се налага да жертва много издържливостта на батерията.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X