Ит Лидери

SUSE успешно придоби Rancher Labs

Иван Гайдаров

SUSE, най-голямата независима организация, разработваща
решения с отворен код, съобщи за успешното придобиване на Rancher Labs, лидер на пазара за управление на Kubernetes. Новата компания обединява най-висок клас операционна система Linux, най-добрата на пазара платформа за управление на Kubernetes и множество от иновативни edge възможности, които целят да предоставят на компаниите силата да бъдат иноватори навсякъде и във всяка област от техния бизнес.

"Нашите клиенти ни показаха, че имат потребност от мощни технологии, които са както иновативни, така и надеждни, за да ускорят своята бизнес трансформация" казва Мелиса Ди Донато, главен изпълнителен директор на SUSE, и добавя: "Ние винаги сме предоставяли иновативни решения, водени от потребностите на бизнеса. Днес със сделката по придобиването на Rancher, ние отново правим история. С нашия стабилен и фокусиран подход към създаване на софтуер с отворен код, нашите
клиенти могат да бъдат уверени в надеждността и несравнимата ни гъвкавост във всяка една област - от центрове за данни, до облака, периферията и извън това."

Иновации навсякъде чрез силата на многото

SUSE и Rancher, в партньорство с широката общност за решения с отворен код, предоставят едни от водещите иновации и стабилност за бизнеса.
SUSE има над 28-годишна история в създаването на решения с отворен код. Компанията е двигател на едни от най-важните приложения и системи, вградени в множество медицински устройства и автомобили в цял свят. Rancher наскоро бе обявена за лидер в доклада за
третото тримесечие на Forrester, който оценява най-добрите продукти на пазарите - The Forrester Wave: Multicloud Container Development Platforms, Q3 2020.

Компанията създава софтуер с отворен код, който дава възможност на организациите да внедряват и управляват Kubernetes мащабно, във
всеки вид инфраструктура - в центрове за данни, в облака, в локални филиали, и в edge computing средата.

Ангажиментът на Rancher към общността за решения с отворен код се затвърждава и от поддръжката на Kubernetes и операционни системи. Без да бъдат обвързвани с конкретен доставчик или лимитирани къде да се осъществяват операциите, компаниите могат гъвкаво и безпроблемно да внедряват иновации във всяка област на своя бизнес - от периферията до облака.

Заедно, двете компании ще разработват решения, които отговарят на комплексната реалност в бизнеса с фокус върху иновации в edge computing.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X