Бизнес

През ноември ще се проведе вторият виртуален панаир на АЛСО

Мария Динкова

АЛСО България ще проведе втория си виртуален панаир за годината: SPOTLIGHT, на 5 ноември 2020г. Фокусът на събитието ще бъде поставен върху облачните и ИТ решенията.

Панаирът, който ще е изцяло базиран на Microsoft Teams, ще съдържа събития на живо, уебинари, дискусии и експертни разговори. Има дори планове за "конкурс за красота", където по-малки ISV партньори ще получат възможност да представят своите приложения на посетителите в 5-минутни кратки срещи.

"Развълнувани сме да представим тези формати във всяка от нашите страни като локално събитие, заедно с нашите експерти. Една от най-интересните функции е възможността участниците да се свържат директно помежду си и с нашите доставчици. Тук и нашата визия за екосистемата АЛСО ще оживее," отбеляза Густаво Мьолер-Хергт, главен изпълнителен директор на ALSO Holding AG.

ALSO SPOTLIGHT ще предложи информация по всяка тема, ориентирана към клиенти с поглед и интерес към бъдещето - от ACMP (ALSO Cloud Мarketplace) с многобройните му функционалности и разнообразието от софтуерни приложения до IoT продукти; от хибридни облачни решения до стрийминг, игри и киберсигурност.

Участващите доставчици се състоят от глобално представени компании като Acronis, APC, Dell, HP, Lenovo и Microsoft, както и местни ISV партньори като Tiger Technologies.

Регистрацията за събитието вече е отворена, а присъствието е безплатно.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X