Бизнес

Съветът на жените в бизнеса организира онлайн конференция "SMART WORK – Бъдещето е тук"

Мария Динкова

Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) организира онлайн конференцията "SMART WORK - Бъдещето е тук", която ще се проведе 20 май 2020 г. (сряда) от 11 до 12:30 ч. Целта на инициативата е споделяне на опит и отговаряне на въпросите дали можем да работим ефективно без комфорта на офиса и има ли съществено значение от къде изпълняваме своите задачи.

"Днес, когато се извършва колосална трансформация на самото понятие за ефективен труд, можем да сме много полезни, споделяйки краткия, но безценен опит, натрупан в окото на пандемията", посочва Боряна Манолова, председател на СЖББ. "Като бизнес лидери можем да помогнем на българския бизнес да осъществи по-плавен и безболезнен преход към съвсем нов тип работен ритъм и график."

Лектори на "SMART WORK - Бъдещето е тук" ще бъдат Елена Дречева, изпълнителен директор на "Коника Минолта Бизнес Солюшънс България", Теодора Петкова, председател на УС на СЖББ и главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк", Петър Торнев, директор на Технологичния център на "Аксенчър" в България, както и Евелина Славкова, социолог, съосновател на агенция "Тренд".

Партньор и символичен домакин на онлайн конференцията е "Коника Минолта Бизнес Солюшънс България".

Регистрацията за конференцията е отворена до 18 май в платформата GoToWebinar .
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X