Бизнес

Мусала Софт с отличие от Европейските бизнес награди 2019

Мария Динкова

Мусала Софт e "Национален победител" в Европейските бизнес награди 2019 (European Business Awards) и получи приза за най-добра компания в България в категорията "Социална отговорност и екологично съзнание" (Social Responsibility and Environmental Awareness).

Компанията представи страната на заключителния кръг на Европейските бизнес награди, който се проведе на 3 и 4 декември във Варшава (Пол). Тя беше избрана за "Национален победител" от независимо жури с членове бизнес лидери, политици и представители на научните среди в Европа.

"Тази награда е признание за постиженията ни в създаването на градивна, устойчива култура на лично и корпоративно равнище и на стремежа ни да мислим и действаме глобално, визионерски, в перспектива", коментира Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Златният медал беше получен от Ивайло Къцарков, директор "Човешки ресурси", по време на церемонията във Варшава. "Отличието е признание за колегите ни, които, освен че създават страхотен софтуер, чрез инициативите на компанията се ангажират и с каузи, полезни за обществото, образованието и околната среда", отбеляза той.

Европейските бизнес награди се провеждат за 12-а поредна година и основната им цел е да подпомагат развитието на силни и успешни бизнес общества из цяла Европа. Тази година в тях бяха разгледани кандидатурите на над 120 хил. компании от 33 държави.

"Мусала Софт е доказан лидер в своята област. Да бъдеш избран за "Национален победител" означава, че си показал сериозна иновация и вдъхновяваща корпоративна култура, което те нарежда сред най-добрите компании в Европа", отбеляза Ейдриън Трип, изпълнителен директор на Европейските бизнес награди.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X