Бизнес

Персонален асистент ще обслужва притежателите на новата iCard

Мария Динкова

Консиерж (персонален асистент) ще обслужва притежателите на новата карта iCard Visa Infinite, катто той ще е на разположение на клиентите 24 часа в денонощието. Сред другите услуги, които предлага новата карта са достъп до хотели, ресторанти и над 1000 летищни салона в цял свят, теглене без такса от банкомати в Европейския съюз и по-високи лимити за плащане.

Консиерж услугите при различните банкови карти имат разнообразни нива и качество, като iCard Visa Infinite предлага най-високия възможен клас по отношение на времето – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, в цял свят. Консиержът може да осигури на собствениците на iCard Visa Infinite широк набор от услуги – водопроводчик или шивач, билети за вече разпродаден концерт или футболен мач, резервации за хотели и ресторанти, настаняване в стая от по-висока категория, както и да окаже професионална помощ при възникването на много други проблеми.

До момента такава услуга предлагаше само една банка в България, като издаването на кредитна карта ставаше само по покана от страна на банката. iCard Visa Infinite е карта, достъпна за всички клиенти от България и скоро и за всички останали клиенти от Европа на дигиталния портфейл iCard, който се използва от близо 500 000 души.

Сред основните предимства на портфейла са безплатната му инсталация и регистрация, липсата на каквито и да е месечни такси, възможността да се плаща с телефон, както и да се правят мигновени преводи на пари между потребителите му. Само за 2018 през системата на iCard са обработени 47 милиона трансакции на обща стойност над 1,7 милиарда евро.

"Картите Visa Premium предоставят на картодържателите изключителни предимства и преимущества, които им носят повече комфорт и удобство. За нас е удоволствие да предоставим местните и световните предимства и отстъпки на Visa Premium Cards на притежателите на карти iCard Visa Infinite - от пътуване до хотелски престой, от изискано хранене до пазаруване и други изключителни преживявания и сме щастливи да ги приветстваме сред привилегированата група притежатели на карти Visa в целия свят", коментира Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър.

По данни на проучване на iCard на пазара в България към септември 2019 най-популярната банкова услуга е дебитната карта – използват използват я 89% от всички българи.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X