Бизнес

Среща с победители и финалисти в Конкурс "Иновативно предприятие на годината"

Иван Гайдаров

На 4 октомври, в 18,30 часа, в Puzl Coworking предприемачи от успешни стартъпи и пазарни лидери, ще споделят своите 5 причини да участват в Конкурса "Иновативно предприятие на годината" или 5 истории от пътя им след успешното представяне в него. Компании от ИТ и високите технологии, медицината и услугите приеха поканата на организаторите да разкажат за това как инициативата е спомогнала за успешния им път.
Елате и разберете защо е важно да направите оценка на иновационния мениджмънт, какво представлява марката "Високи постижения в иновациите", как отличието, връчено от президента на България, медийната подкрепа и срещите с нови бизнес партньори, са помогнали на нашите участници.

Конкурсът "Иновативно предприятие на годината" има за цел да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. Кандидатите се оценяват в 8 категории по специална методология от експертна група и от жури, според въздействието на отличените иновации. Всички участници имат възможност и да се възползват от безплатна оценка на иновационния мениджмънт по методологията IMP³rove, одобрена от Европейската комисия. Кандидатстването се осъществява по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2019 г.

Конкурсът се организира от "Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Генерална дирекция "Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП" на Европейската комисия, в партньорство със сп. Икономика, онлайн портала Economic, Computer World, Kaldata.bg, списание "Българска наука" и "Успелите млади българи".
Вход свободен, с предварителна регистрация на е-мейл: innoaward@online.bg или във ФБ събитието.

Събитието ще се проведе в Puzl Coworking, София, бул. Черни връх 147, ет.4.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X