Бизнес

MM Solutions с нов, два пъти по-голям офис в София

Владимир Владков

350 работни места има в новия модерен офис на софтуерната компания MM Solutions, която разработва решения за Texas Instruments, Qualcomm и други производители на чипове за мобилни телефони.
Компанията разработва и собствени продукти, ориентирани към пазара на потребителска електроника като камери за дронове и виртуална реалност, както и решения за заместване на страничните огледала на автомобили и камиони с камери. Продуктите на MM Solutions са част от камера решението на водещи производители на мобилни телефони като Samsung, Blackberry, HTC, LG, Motorola, Huawei и много други.

Новият офис на софтуерния разработчик, придобит преди около година и половина от ThunderSoft , е в бизнес сградата "Кайт", намираща се в един от най-бързо разрастващите се райони в София, на пешеходно разстояние от метростанция "Витоша" и МОЛ Парадайс център. Инвестицията на компанията в новото работно пространство надхвърля 500 000 лв. Площта е 3000 кв. метра или двойно по-голям на досегашния, като максималният капацитет е за 350 работни места. "Това отговаря на намеренията за разрастване на компанията", обясняват от ръководството на MM Solutions.

Бизнес сградата "Кайт", в която е новият офис на MM Solutions

Бизнес сградата "Кайт", в която е новият офис на MM Solutions


Офисът разполага с множество конферентни зали, обучителна зала, в която се помещава тренировъчния лагер за начинаещи програмисти на компанията, наречен MMS Star Camp, библиотека, кухни на всеки етаж, зала за игри и релакс, живописни тераси за отдих. "Специално за колоездачите са изградени бани. Работните помещения са оборудвани изцяло с подвижни бюра и регулиращи се стойки за монитори, които дават максимален комфорт при работа", добавят от софтуерната компания. Освен с удобствата на работното място, офисът се отличава с неповторими, специално създадени с помощта на служителите на MM Solutions графити, дело на творците от "Фор плюс".

MM Solutions с нов, два пъти по-голям офис в София


MM Solutions с нов, два пъти по-голям офис в София

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X