Бизнес

Revolut въвежда два нови плана в бизнес банкирането

Мария Динкова

Revolut въвежда два нови плана за бизнес сметка с нулеви месечни такси, насочени към амбициозни стартъп компании и специалисти на свободна практика (фрийлансери). Новите функционалности ще помогнат на бизнес потребителите да се разраснат ефективно и бързо чрез улеснени процеси по отваряне на сметка, извършване на местни и международни преводи, както и следене на фирмени разплащания.

"Самите ние сме млад бизнес и разбираме от първа ръка колко предизвикателно може да бъде за амбициозния бизнесмен да получи подкрепата, от която се нуждае, за да реализира успешно плановете си. С оглед на личния ни опит ние разработихме нов, безплатен продукт, който ще спести на потребителите ни време, пари и отделно ще им даде гъвкавостта и контрола, от които се нуждаят, за да се развиват ефективно както на местно, така и на международно ниво", отбелязва Джеймс Гибсън, ръководител на Revolut for Business.

Компанията също така обяви и промени в ценовата структура на останалите бизнес плановете, въвеждайки модел, който може да се персонализира и който осигурява още по-голям контрол на разходите, независимо от размера на бизнеса. Потребителите на Revolut for Business ще могат да адаптират корпоративния си план в съответствие със своите бизнес нужди по всяко време, без да плащат за излишни услуги.

Нововъведенията на Revolut отразяват нуждите на съвременния пазар, за който международната търговия и бързият растеж са от критично значение. През следващите месеци компанията ще продължи да добавя още услуги към портфолиото си, включително допълнителни функционалности за управление на разходите в цялата компания.

Бизнес портфолиото на Revolut е на европейския пазар от 2017 и позволява на компании и свободно практикуващи професионалисти да регистрират сметки в 28 валути в рамките на минути, да прехвърлят пари без такси, както и да издават виртуални и физически корпоративни карти на своите служители. Revolut for Business се ползва от местни и международни FTSE 250 компании и фрийлансери, като до момента има над 100 000 ползватели.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X