Ит Лидери

Предстои церемонията "Топ 100 на технологичните компании в България"

Александър Главчев

За четвърти път ICT Media ще награди лидерите в подготвяното от медията 22-ро издание на класацията "Топ 100 на технологичните компании в България".

И през 2019 година класацията се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата и брутните приходи от дейността за 2018 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар.

В рамките на церемонията ще бъдат отличени победителите в петте най-големи сегмента на ИТ сектора: хардуер, софтуер, системна интеграция, дистрибуция и аутсорсинг.

На събитието ще бъдат връчени и четири специални награди в технологичния сектор: за най-голям ръст на бизнеса през изминалата 2018 г., за най-висока рентабилност през 2018 г. и за най-динамично развитие на бизнеса през последните 3 години и най-гопяма ефективност.
Кулминацията на церемонията ще бъде отличаването на класиралите се на първо място по резултати в секторите "Информационни и комуникационни технологии" и "Телекомуникации".

Сред официалните лица, поканени да отличат победителите, са г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, г-жа Яна Топалова, заместник изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, г-н Огнян Траянов, председател на УС на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), г-н Доброслав Димитров, председател на УС на Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

Събитието се провежда в партньорство с Philip Morris Bulgaria, EU Consult, Информационно обслужване АД, VMware, Sircrow, DiaDraw, Coca-Cola Hellenic Bottling Company, Solytron и DELL Technologies, и с подкрепата на Johnnie Walker, Perrier, Avendi Wines и Levent.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X