Ит Лидери

A1 с две отличия от международните награди за иновации „Продукт на годината”

Computer World

A1 спечели две отличия от престижните международни награди за иновации „Продукт на годината 2019“. А1 Wallet спечели първа награда в категория „Дигитални разплащания”, a A1 Smart Home взе приза в секцията „Умни решения за дома”. Двете услуги са част от стратегията на А1 за развитие дигитално продуктово портфолио, целящо да направи съвременните технологии по-достъпни.

 

Дигиталният портфейл А1 Wallet е мобилно приложение за смарт телефони, което позволява безплатно изпращане и получаване на пари между потребителите му в страната и чужбина, безконтактно плащане чрез Android смартфон, плащане чрез IBAN, онлайн плащане, плащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други.

А1 Smart Home е първото решение за умен дом в България, което разполага с изкуствен интелект (AI) и изучава навиците на ползване на своите потребители, за да се пригоди към предпочитанията им. В зависимост от нуждите на дома, A1 Smart Home се предлага в два пакета – Comfort и Security.

Световният конкурс „Продукт на годината” се провежда ежегодно в над 40 страни. Участващите продукти трябваше да демонстрират иновации в еднo или повече направляния, между които дизайн, опаковка и състав.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X