Ит Лидери

ДиТра отново е отличник на SOLIDWORKS за регион ЕМЕАR

Владимир Владков

Компанията ДиТра, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, отново бе сред отличниците в региона EMEAR (Европа, Близък изток, Африка и Русия) в категорията за възобновяване на абонаментите за поддръжка и удовлетвореност на клиентите, съобщиха от българската компания. Наградата получиха Велин Недялков и Живко Гогаджов от търговския екип на ДиТра, които присъстваха на конференцията SOLIDWORKS World 2019 в Далас. „Наградата е резултат от доверието на над 500 фирми, които екипът на CAD/CAM центъра поддържа всекидневно“, заявиха от ДиТра.

„Горди сме, че имаме най-висок процент потребители, подновяващи поддръжката си, което се дължи на високото качество и разнообразие на услугите, които получават клиентите ни в рамките на поддръжката“, коментира признанието Огнян Траянов, собственик и изпълнителен директор на ТехноЛогика.

На събитието в Далас са представени екипът много нови възможности и перспективи за бъдещето на инженерното проектиране, базирани върху инструментите на SOLIDWORKS и новата платформа 3DEXPERIENCE.WORKS, която ще ускори и насърчи растежа на всички производствени сектори.

През 2018 г. ДиТра получи още едно признание, както за екипа й, така и за българските потребители на SOLIDWORKS. Джан Паоло Баси, изпълнителен директор на SOLIDWORKS Corp. бе специален гост и вдъхновяващ лектор на XIX среща на приятелите на ДиТра. „Това е събитието, на което ДиТра събира CAD/CAM обществото на България и споделя опита на техническия си екип, както и успехите на клиентите си при решаване на различни предизвикателства в проектирането и производството“, коментират от компанията. Джан Паоло Баси е бил изключително впечатлен от иновативните български продукти, проектирани с водещия софтуер, включително автожирът на Niki Rotor Aviation, високотехнологичният робот на Milara International и болидът от Formula Student на ТУ-София.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X