Ит Лидери

Първа ИТ ескейп стая отваря врати на 18 март в София

Computer World

 

На 18 март ще бъде открита първата ИТ ескейп стая в София - The Lost Bit, съобщиха Paysafe Group, които работят по проекта заедно с Dextrophobia Rooms. За период от един месец пространството ще предоставя един различен вид изживяване на 128 софтуерни специалисти.

„За нас хората и културата в компанията са от водещо значение. Те определят посоката на развитие на Paysafe и създават иновации в плащанията по цял свят. Екипът ни в България постоянно расте, заради което търсим талантливи ИТ специалисти, които да припознаят своите ценности с тези на компанията. С тази смела и различна от всички останали кампании доближаваме Paysafe до онези, които търсят не само професионална среда за развитие, но и забавно, предизвикателно и вдъхновяващо работно място“, коментира Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe за България.

Всеки желаещ да се включи в новото ИТ предизвикателство, може да го направи през сайта www.paysafe.com/escaperoom до 10 март. Изискването е участниците да имат техническо образование и опит в сферата на програмирането. Всеки от селектираните от HR екипа на Paysafe 128 кандидати ще получи уникален код за достъп до 13 март и правото да избере до четирима съотборници, с които да изиграе ескейп стаята. От 18 март до 14 април (включително) стаята на Paysafe и Dextrophobia Rooms ще посрещне 128 отбора, а най-добре представилите се ще получат специална награда.

„Радваме се, че в лицето на Paysafe открихме партньор, който оценява и залага на качества в служителите си, като в същото време с участието си в кампанията показва, че забавленията и предизвикателствата не са неща, които се случват извън работно време, а точно обратното - това което преживяваме и целим във всеки наш работен ден в офиса“, допълва Александър Грозданов, основател на Dextrophobia Rooms.

Повече информация относно кампанията на Paysafe и Dextrophobia Rooms можете да намерите на www.paysafe.com/escaperoom

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X