Ит Лидери

Acronis организира конференция на тема кибер защита на 30 януари

Computer World

Стъпилият наскоро у нас разработчик на продукти за кибер защитата и облачното съхранение на данни Acronis обяви, че на 30 януари ще проведе първата си конференция в София. Събитието се казва Acronis Cyber Protection Developer’s Conference 

Конференцията ще събере на едно място световно признати експерти по сигурност от Google, VMware, Acronis, MariaDB, NGINX, обясняват организаторите. Лекторите ще направят преглед на кибер заплахите и ще представят най-добрите практики за защита на информация, приложения и системи.

“Acronis Cyber Protection Developer’s Conference е мястото, където технологичните иноватори срещат софтуерни разработчици”, споделят още от компанията. Събитието ще предостави възможности за обсъждане на бъдещето на кибер защитата, безопасното разработване на софтуер, подобренията в производителността и надеждността на системите със световно известни лектори. 

Конференцията ще се състои на 30 януари 2019 година, сряда, в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, София, България. Регистрацията става през следния линк: https://acronis.events/sofia2019/.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X