Ит Лидери

Две седмици до края на регистрациите за „Наградите на БАИТ” за 2018 г

Computer World

Две седмици преди крайния срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2018 г. подадените кандидатури са 15 в общо 9 категории, обявиха от организацията. Те разкриват детайли за предизвикателствата да наложиш продукта си на силно конкурентния световен пазар, внедряване на ИТ продукти и услуги в други сектори, както и реализирани дигитални проекти в полза на българските граждани - собствен офис пакет, който има над 300 милиона потребители в световен мащаб и е пряк конкурент на най-големите технологични гиганти; първият за България дигитален асистент в медицинския сектор, който е напълно специализиран да води естетична консултация с отделни пациенти; удостоверителни и квалифицирани удостоверителни услуги, предоставяни за пръв път от държавна администрация в България, които правят достъпни на един клик през смартфон всички регистрационни услуги по Закона за туризма.

Надпреварата в категорията Журналистически принос и в това издание е доказателство за все по-задълбоченото познаване на ИКТ сектора, водещо до анализи, отразяващи развитието му в страната. Подадените до момента кандидатури разглеждат как глобални новости като блокчейн технологията и фалшивите новини засягат всекидневието на потребителите, като в същото време не пропускат и теми като модерно и качествено образование за българските деца и позитивни примери на успели в чужбина млади българи, наградени за постижения в компютърните науки. 

Регистрацията за участие в „Наградите на БАИТ“ за 2018 г. е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14 януари 2019 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Желаещите могат да представят своите успешни ИТ решения, услуги и проекти в една или повече от следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Държавна администрация, Общинска администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт, Значителен корпоративен ИКТ проект, Компания-новатор в използване на авангардни ИКТ решения и Компания с най-голям принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ индустрия по света.  

Наградата на БАИТ за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

По традиция кампанията и церемонията по награждаването на победителите се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

Победителят във всяка категория ще получи ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Като официален партньор на БАИТ, СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория, хостинг и домейн за една година. Предстои обявяването на още предметни награди, които Солитрон България ще предоставят на победителите.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2019 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X