Ит Лидери

Българска компания създава иновативна система за управление на сайтове

Computer World

Българската компания TAD GROUP България разработва иновативната система за управление на уеб съдържание - TAD CMS (TAD Content Management System). Тя позволява да се обедини управлението и персонализирането на почти всички елементи на модерния уебсайт и осигурява максимална защита на публикациите в него.

„Създадохме системата TAD CMS, за да предоставяме по-голяма сигурност на нашите клиенти. Системата елиминира необходимостта от тестове за оценка на сигурността (т. нар. пенетрейшън тестове), като защитава уеб сайта от кибер атаки и с това предотвратява загубата на ценни данни“, споделя Иван Тодоров, управител на TAD GROUP за България.

Системата TAD CMS разполага с интуитивен интерфейс, който предоставя на администраторите богат набор от инструменти за управление на уеб съдържанието. Освен това решението предлага допълнителен модул наречен WAF (Website Application Firewall), който функционира като защитна стена и предотвратява повечето познати кибератаки. Функциите на защитния модул включват още статистика на атаките, настройка на защити и др.

За разлика от други системи на пазара, TAD CMS има за цел да осигури защита и в случаи на проява на небрежност от страна на администраторите. Независимо от промените, които се извършват в административния панел, системата предотвратява евентуални предпоставки за уязвимост.

TAD GROUP е основана през 2014 г. в Нюпорт Бийч, Калифорния, но две години по-късно измества своя технологичен ресурс в София, поставяйки началото на първата компания в България, специализирана в предоставянето на глобални решения за киберсигурност и защита на информация. Клиентите на компанията са средни и големи бизнеси в световен мащаб, за които високото ниво на информационна сигурност и защита на данните е от ключово значение.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X