Ит Лидери

През 2019 г. MachTech&InnoTech Expo предлага площ общо 10 000 м2

Владимир Владков

Изложението за машини и технологии MachTech&InnoTech Expoще се проведе от 15 до 18 април догодина за 11-а поредна година в Интер Експо Център. Заради бързорастящите мащаби на събитието през 2019 г. изложението ще се проведе в четири изложбени зали – с една повече, в сравнение с предходното издание. Общата квадратура на четирите зали ще е над 10 000 кв.м изложбена площ.

„Създавайки професионална платформа за бранша в България и Югоизточна Европа, изложението дава възможност на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. И през 2019 г. форумът ще създаде условия за демонстриране на системи за индустриална автоматизация, софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, проектиране и технологии за осъществяване на контрол. Специално място ще бъде отделено на електрониката и роботиката в машиностроенето“, обясняват организаторите от Интер Експо Център. Те напомнят, че при заявяване на щанд до 10 декември 2018 г. изложителите ще се възползват от отстъпка за ранно записване.

През тази 2018 година събитието събра над 4500 посетители, предлагайки продукти и решения на повече от 150 компании, включително от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай. В частта InnoTech над 35% от изложителите са представили системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения контрол са били 26 %, а с профил „електроника и роботика“ – 25%.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X