Ит Лидери

Българската Coursedot става първият партньор на „еднорога” Pluralsightв региона

Computer World

Българската компания за ИТ обучения Coursedot става първият партньор в региона на един от лидерите в бранша Pluralsight. Двете компании ще си помагат в осигуряването и създаването на услуги и решения за подобряване на ИТ обученията. Предложенията на Pluralsight и Coursedot са подходящи както за средни и големи ИТ и аутсорсинг компании, така и за малки и стартиращи фирми, които имат нужда от гъвкави форми на обучение на специалистите си.

„Пазарът променя нуждите си постоянно и са необходими нови модели на обучение. С това партньорство можем да отговорим на търсенето за създаване и развиване на технологични умения”, коментира Теодор Панайотов, изпълнителен директор на Coursedot.


Българската Coursedot става първият партньор на „еднорога” Pluralsightв региона

© Computer World, Computerworld.bg

За да отбележат събитието, двете компании организират безплатна публична среща на тема „Дали технологичните умения са вашата суперсила или ахилесова пета?” в Campus X на 27-ми ноември от 19 ч. Гост на Coursedot ще бъде Томи Барлоу, директор на Pluralsight за Европа, Близкия Изток и Африка. Той е работил с някои от световните лидери в множество индустрии, включително софтуер, финанси, автомобилостроене, търговия и др. Интересува се и от развитието на обученията и технологичните умения. По време на срещата в София той ще говори по тази тема и ще даде съвети за откриване на пропуски в уменията на служителите, как компаниите правилно да подхождат към подготовката на кадрите си. 

Pluralsight е американска компания, която е от редките примери за ИТ „еднорог” (оценка над 1 млрд. долара) извън рамките на Силициевата долина. Тя е основана през 2004 г., като разработва и предлага над 6000 обучения в своя каталог. През последните няколко години отбелязва голям ръст, като по-рано този месец стана ясно, че е включена в класацията 2018 Technology Fast 500 на Deloitte като една от най-бързо растящите компании.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X