Ит Лидери

Поликомп ще дистрибутира продукти на Acronis

Computer World

Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския производител на софтуер за бекъп и защита Acronis. Той има за цел да създаде стабилно присъствие на решенията на компанията на пазара в България, както и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп.

Продуктите на Acronis помагат за успешната миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират – във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново поколение технологии, иновативните решения на компанията са с улеснено управление и намаляват стойността на придобиване, като същевременно подобряват времето за възстановяване след срив.

„С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържането на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни.“ - сподели Надежда Генова, директор на Поликомп. „Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени. Продуктите на компанията са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага Поликомп.”, допълни още тя.

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани многократно за най-добър продукт на годината и обхващат набор от функции, включително миграция, клониране и репликация. Поликомп ще предлага на пазара пълната гама продукти на производителя.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X